Telitalálat: lövész hallgatók sikere

2019, március 27 - 13:50
Arany- és ezüstérmet nyert a Debreceni Egyetem két hallgatója a Légpuskás Postaverseny Országos Döntőjében. Madarász Tibor Fábián a felnőtt férfi küzdelmekben második lett, csapatban pedig Huszár Zoltánnal együtt első helyezést ért el.

Második alkalommal rendezte meg a Honvédelmi Sportszövetség a Légfegyveres Lövész Kupa Postaverseny Országos Döntőjét. Március 22-én a Budapesti Olimpiai Központ (BOK) csarnokában mintegy 200 gyermek küzdött a győzelemért a lőállásokban. A 10 méteres viadalon azonban idén először két új kategóriában is versenyt hirdettek: a felnőtt férfiak és nők között.

A Debreceni Egyetem másodéves mechatronikai mérnök hallgatója, Madarász Tibor Fábián ezüstérmet szerzett a felnőtt férfiak versenyében. A Debreceni Lövészsuli SE színeiben indult sportoló a felnőtt csapatversenyben az aranyérmet is megszerzete. A győztes csapat tagjaként DLSE másik kiválósága Huszár Zoltán, a Gazdaságtudományi Kar másodéves vidékfejlesztési agrármérnök hallgatója is a dobogó legfelső fokára állhatott.

Sajtóiroda-TB
Fotók: Honvédelmi Sportszövetség