Könyvtári tagság

Egyetemi polgárok

Amennyiben Ön a Debreceni Egyetem polgára (hallgató, oktató, dolgozó) az online regisztrációs felületen iratkozhat be. A tagság váltása ingyenes, érvényessége a beiratkozás időpontjától függetlenül a következő tanév szeptember 15-ig tart. 


Külső olvasók

Amennyiben Ön nem a Debreceni Egyetem polgára és elmúlt 14 éves, külső olvasói tagságot válthat. A beiratkozás díj fizetéséhez kötött, de 16 év alattiak, könyvtári, múzeumi, levéltári dolgozók, fogyatékkal élők és a 70 éven felüliek számára ingyenes. Érvényessége a beiratkozástól számított fél vagy egy évig tart. 


Olvasótermi- és napijegy

Olvasótermi jegyet vagy napijegyet válthat, ha a könyvtári szolgáltatásokat csak helyben szeretné igénybe venni. Az olvasótermi jegy érvényessége egy tanévre, a napijegyé egy napra szól, dokumentumok kölcsönzésére nem használható. Váltása beiratkozási díjhoz kötött. 


Nyári egyetemisták tagsága

A tagság váltása ingyenes, érvényessége a nyári egyetemi időszak végéig tart.


Erasmus programban résztvevők tagsága

Könyvtári tagság váltása minden Erasmus hallgatónak ingyenes. A tagsággal kölcsönzési jogosultságot és teljes körű hozzáférést kap a könyvtár szolgáltatásaihoz, nyomtatott és elektronikus dokumentumaihoz.  

 

Frissítés dátuma: 2019.08.30.